• Merelle venetaksilla
  Turvallisesti ja vaivattomasti
 • Satamasta toiseen
  matkasta nauttien
 • Veneretkelle
  saaristoluontoon
 • Saariston rengasretki
  sinulle sopivan mittaisena
 • Unohtumattomia hetkiä
  ystävien ja rakkaiden kanssa
 • Turvallisesti
  ammattilaisen kyydissä
lauantai, 23 maaliskuu 2019
< >
Charter
tilausmatkat
Tilausmatkat ykstyisille ja yrityksille
Unohtumattomat
juhlatilaisuudet
Polttarit, perhejuhlat...
Pyöräilijöille
oma rengastie
Oikaise venetaksilla
Saaristoluontoon
turvallisesti
Ammattikuljettajan kyydissä
Matkaan
mistä tahansa
satamasta tai laiturista
Mökkivieraat
perille
vaivattomasti

Venematkalle maailman kauneimpaan saaristoon taas kesällä 2019!

 

Naantalin Venetaksi on telakalla ja palvelee saaristossa matkailevia seuraavan kerran kesällä 2019. 

Oletko lähdössä saaristoon yksin tai porukalla? Naantalin Venetaksi tarjoaa vaivattoman tavan taittaa lyhyt tai hieman pidempikin merimatka – tilaa luotettava venetaksi huolehtimaan kyydityksestä!

Järjestämme taksikuljetukset ja chartermatkat koko saaristomeren alueelle niin ryhmille kuin yksittäisillekin henkilöille. Vi betjänar även på svenska. Kauttamme saat valmiiksi kilpailutetut paketit kuljetuksineen kaikkiin kohteisiin Saaristomerellä ja Ahvenanmaalla kaiken kokoisille ryhmille.

Kotisatamamme on Perlan telakalla, mutta taksivene ottaa asiakkaat kyytiin mistä tahansa saaristomerellä tai Ahvenanmaalla. Tilanteesta riippuen matkat ja kuljetukset saaristomerelle onnistuvat nopeallakin aikataululla (jopa samana päivänä). Varmimmin kyyti järjestyy, kun varaat venetaksin etukäteen.

Kuljettajana toimii saaristomerellä ikänsä veneillyt ammattilainen. Kyyti on siis aina ja yllättävissäkin keliolosuhteissa ehdottoman turvallista!

Liikeideamme on mahdollistaa kaikille kohtuuhintainen elämysmatka maailman kauneimmassa saaristossa. Teemme yhteistyötä kaikkien toimijoiden kanssa koko saaristossa - löydät meidät myös Naantalin Matkailun ja Turku Touringin sivustoilta.

Kun tarvitset venetaksia, tiedät kenen puoleen kääntyä! Olipa kyseessä sitten arki, juhla, veneajelu maisemia katsemaan, mökkikuljetus tai kyyti kyläreissulle saaristoon, ota yhteyttä ja varaa kuljetuksesi samalle päivälle tai ennakkoon!

Soita: 0400 620 430 tai pyydä tarjous sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteistyössä